Vetrofusione Gjoka

Vetrofusione Gjoka

Misioni i kompanisë Vetrofusione Gjoka është të ofrojë punime të të gjitha llojeve që kanë të bëjnë me punime xhami dhe duralumini. Vetrofusione Gjoka kryen përpunime dhe transformimin e xhamit në temperim dhe harkim. Kompania bën prerje më numerik, bizhutë, zmusime, bombardim etj. Te Vetrofusione Gjoka do të gjeni tëgjitha punimet me alumin dhe xham që ju dëshironi. Kompania Vetrofusione Gjoka ofron një gamë të gjërë shërbimesh me: Punime xhami; Punime alumini; Fasada xhami; Fasada të ventiluara; Fasada të strukturuara; Fasada gjysëm të strukturuara; Vetrata xhami; Xhama termik; Xhama akustik; Xhama të blinduara; Xhama kundër zhurmës dhe punime artistike të të gjithave llojeve.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?