Iliria Plast

Iliria Plast

Iliria Plast

Distributor i Rehau per Shqiperine

Iliria Plast eshte distributori i vetem i Rehau per tregtine me shumice te elementeve PVC. Startuar qe ne vitin 1990, Iliria Plast tani eshte rritur dhe ka shtrire aktivitetin e saj ne te githe Shqiperine.
REHAU nga nje prodhues i produkteve me bazë polimer, është rritur shumë më tepër duke qene vazhdimisht në kërkim të mënyrave më inteligjente për përparimin inxhinierik dhe për të përmirësuar jetën në të gjithë botën. REHAU ne vetvete përshkruan vlerat që frymëzojnë punën tonë dhe vizionin tonë për të ardhmen. Mënyra jonë e të menduarit dhe të vepruarit eshte qe te nxjerrim ne pah ate qe ka me rendesi: plotesimin e nevojave dhe deshirave te klientëve tanë, si dhe një të ardhme të begatë e të qëndrueshme per punonjesit tanë. Iniciativa e REHAU-t “Planet First” ka bërë që qëndrueshmëria të jetë një komponent i rendesishem në gjithçka që bëjmë. Ekipi inovator i REHAU-t kerkon vazhdimisht zgjidhje inteligjente për të përmirësuar botën në të cilën jetojmë. Zbuloni se çfarë e ben REHAU-n të ndryshëm. Mirësevini në Rrugën REHAU.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?