ARKON STUDIO

ARKON STUDIO

ARKONSTUDIO SHPK ka operuar me sukses në më shumë se 60 projekte në fushën e arkitekturës dhe më shumë se 300 projekte në fushën e strukturave, dhe impiantistikes. Kompania është në pronësi dhe menaxhohet nga profesionistë të lartë, secili përgjegjës per hartimin e projekteve dhe mbikeqyrjen e puneve ne zbatim . Kjo qasje siguron një nivel të lartë të shërbimit të klientit, përkushtimin ndaj përsosmërisë teknike dhe zbatimin me kosto efektive. Ne tregun kombetar ARKONSTUDIO ka fituar reputacionin e nje kompanie me standart te larte projektimi dhe zbatimi , duke bashkëpunuar gjerësisht brenda studios përmes grupeve të punës fleksibël, dhe jashtë me këshilltarë dhe ekspertë të shumtë, që përfshin çdo disiplinë nga sociologët, programuesit, inxhinierët dhe artistët. Ky model i fortë bashkëpunimi forcon mjedisin dialektik në të cilin projekte evoluojnë dhe është baza themelore për rezultate të shkëlqyera të dizajnit dhe efikasitetit te puneve ne zbatim.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?