Ibra Cement

Ibra Cement

Kompania është furnizuesi i vetëm i magazinave qëndrore në të gjithë Shqipërinë për kompanitë në fushën e ndërtimit dhe të gipsit. Kemi pika shitje nga Shkodra e deri në Sarandë. Ibra Cement është një pllakë e veshur nga të dy anët me rrjetë fibër glass 145gr/m2 me përmabajtje polisteroli, cimento, adetive te ndryshme si kunder lageshtires dhe temperaturave te larta dhe materiale të lehtësuara, me dimensione 200cm x 120cm x 1.2cm = 2.4m2 pllakë, pesha 12.5 kg/m2. Kompania ofron dhe montimin e pllakave ne objektet përkatëse.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?