TeknoEDIL

TeknoEDIL

TeknoEDIL Objektivi ynë kryesor është një zgjidhje e shpejtë dhe e qëndrueshme e problematikave në ndërtim duke përdorur një teknologji të avancuar dhe produkte të çertifikuara të cilësisë së lartë. Për të arritur këtë objektiv herë pas here, Teknoedil investon në produkte të reja të prodhuara nga kompani nga më të njohurat në Evropë , tashmë një realiet edhe në tregun shqiptar. Teknologjia e lartë, eksperienca dhe profesionaliteti janë në shërbimin tuaj duke na ofruar si partnerin tuaj më të besuar për t’i dhënë një zgjidhje efikase problematikave që ndeshni në kantjeret tuaja. Pranë magazinës tonë do të gjeni një gamë te gjerë produktesh me çmime konkuruese për hidroizolimet nëntokësore, të taracave, depove të ujit pishinave, etj.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?