ARC Konstruksion shpk

ARC Konstruksion shpk

ARC Konstruksion shpk, kjo shoqëri ka një eksperiencë disa vjecare në fushën e ndërtimit, e fokusuar vecanërisht në ndërtimin e objekteve të reja, restaurimin e objekteve të trashëgimisë kulturore si dhe në rikonstruksionin e objekteve ekzistuese. Një fushë ku ne e ndjejmë veten lider është dhe ajo e Hidroizolimeve dhe Termoizolimeve me të gjitha llojet e materialeve që tregu boteror ofron sot. Kompania jonë është vazhdimësi e kompanisë “Albanian Repair Company”, është e krijuar dhe drejtohet nga dy inxhiniera ndërtimi Ing. Kastriot Hajdaraj dhe Ing. Uran Kazazi të diplomuar në vitin 2004 e me një eksperience disa vjecare në tregun e ndërtimeve në Shqipëri. Në fillimet e tyre të punesuar pranë kompanisë “Kibe 1 sh.p.k”, ndërsa tani si partnerë të saj në projektet më madhore që po ndërtohen në vendin tonë.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?