ALVISO SHPK

ALVISO SHPK

Alviso Shpk. Aktiviteti i saj është i shtrirë në tregun e projektimeve dhe ndertimeve në Shqiperi. ALVISO SHPK aktualisht ka në faza të ndryshme një numër të konsiderueshëm objektesh, të cilat i gjejmë në fazë projekt ideje, projekt zbatimi, në porces leje ndërtimi, në process ndërtimi, në process kolaudimi si dhe mjaft objekte të perfunduara dhe operative. Veprimtaria e saj përfshihet në një larmishmëri sipërmarrjesh kryesisht në fushën e projektimit, asistences dhe zbatimit e shpërndare thuajse në të gjithë vendin tonë. Shoqeria ofron standarde mjaft të larta në projektim, kjo falë profesionisteve tanë si dhe një numër mjaf i lartë bashkëpuntorësh si arkitektë, skluptorë, inxhinier, designer. Shoqeria drejtohet dhe menaxhohet nga profesionist, ku falë dashurisë për profesionin, pasionin dhe kreativitetin prodhojmë projekte mjaft cilësore të zgjidhura teknikisht me përsosmeri.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?