SHKODRA BETON

SHKODRA BETON

Shkodra Beton ka si aktivitet kryesor ndërtimet civile dhe ekonomike, tregëtimin e betonit dhe inerteve të dimensioneve të ndryshme dhe tregëtimin e materialeve të ndërtimit. Gjithashtu ne prodhojmë beton të markave të ndryshme, me një teknologji bashëkohore dhe cilësi të lartë, bazuar në normat europiane BS – EN 206. Shkodra Beton vjen pranë cdo klienti me një skuadër ekspertësh për të përmbushur cdo projekt. Ne sigurohemi që cdo projekt të realizohet me cilësi të lartë në procesin e punës dhe në materiale. Cdo projekt i realizuar nga Shkodra Beton shoqërohet me një suport të vazhdueshëm për klientin. Jemi gati te sjellim ne jete te gjitha projektet me komplekse.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?