Aperto

Aperto

Në vitin 2002 kompania Aperto u spostua me qender ne qytetin e Lezhës, kështu ajo filloi të operonte në gjithë veriun e Shqipërisë. Më pas në 2016 u hap një filial i rëndësishëm në Tiranë, duke e zgjeruar më tej aktivitetin e kompanisë. Sot, Aperto sh.p.k ofron një gamë të gjerë produktesh për hidrosanitare, sistem ngrohje-ftohje, panele solare etj. Duke respektuar shijet e klientëve Aperto sh.p.k siguron për ju përvec cilësisë së produktit, gjithashtu sjell edhe stilet më bashkëkohore për t`iu përshtatur kërkesave dhe porosive tuaja.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?