Kevi & Juna

Kevi & Juna

Shoqëria Kevi & Juna është një kompani e cila zhvillon aktivitetin e saj në Shqipëri dhe jashtë vendit duke marrë mandatet e përfaqësimit për të vepruar në lidhje me individët, me organizatat dhe autoritetet shtetërore lokale, territoriale, rajonale dhe kombëtare. Kompania merr pjesë në punime të lidhura me objektin e veprimtarisë së saj si një shoqëri ndërtimi që operon në fusha të rëndësishme si ndërtim, rikonstruksion dhe infrastrukturë. Misioni i kompanisë është që të realizojë projekt-konstruksione cilësore, që garantojnë bukuri, efikasitet dhe kosto të leverdisshme për vendbanime, hapësira biznesi, lehtësira publike si spitale dhe shkolla duke punuar me ndershmëri, integritet dhe mbi të gjitha me kompetencë profesionale.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?