ALESIO 2014 shpk

ALESIO 2014 shpk

Kompania “Alesio 2014” shpk është themeluar në 8 maj vitit 2014 në Tiranë. Kjo kompani u krijua me një synim dhe mesazh të qartë për të përmbushur kërkesat e tregut në fushen e ndërtimit, duke patur si bazë themeli “CILESINE E NDERTIMIT”. Ajo është një kompani private e specializuar në degë të ndryshme të fushës së ndërtimit, ku përfshihen ndërtime rrugesh, ndërtim objektesh civile , prodhim dhe shitje inertesh, prodhim dhe shitje betoni dhe asfalti. Kapacieteti I mjeteve bashkëkohore është avantazhi I kompanisë tonë. Disponimi I makinerive të rënda të viteve të fundit ka bere që kjo kompani të përmbushe cdo projekt në kohë record duke repesktuar specifikimet e kerkuara në projekt Aseti kryesor I kësaj kompanie është stafi teknik , I cili ka implementuar eksperiencën e tij në kompani. Ekipi I specializuar I Inxhinierëve dhe teknikëve ka bëre të mundur zgjidhjen e cdo problemaktike pa tejkaluar limitet e projekteve. Kompania “Alesio 2014” Shpk do t’ju shërbejë klientëve të saj, si një partner i besueshëm, duke ofruar ndershmëri, seriozitet dhe profesionalizëm. Ne i sigurojmë klientët tanë që do të përmbushim nevojat e tyre me eficensën maksimale. ALESIO 2014 shpk është një kompani private e specializuar në degë të ndryshme të fushës së ndërtimit, ku përfshihen: -Ndërtime rrugësh -Ndërtim objektesh civile -Prodhim dhe shitje inertesh -Prodhim dhe shitje betoni -Prodhim dhe shitje asfalti -Punime infrastrukture, asfaltim, riveshje, shtresa rrugore stabilizant, binder, zhavor, cakull, asfaltobeton -Punime germime, ngjeshje dheu, mbushje Kapacieteti I mjeteve bashkëkohore është avantazhi I kompanisë tonë. Disponimi I makinerive të rënda të viteve të fundit ka bëre që kjo kompani të përmbushe cdo projekt në kohë rekord duke repesktuar specifikimet e kerkuara në projekt Aseti kryesor I kësaj kompanie është stafi teknik , I cili ka implementuar eksperiencën e tij në kompani.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?