Zgjidhni ngjyrën tuaj

Artikuj unik për stilin, markat dhe më shumë

Tema e sipërfaqeve është e lidhur pazgjidhshmërisht me tendencat ndërkombëtare në botën e ngjyrave dhe dekorit. Por përtej kësaj, ka një dëshirë për më shumë individualitet. Shumëllojshmëri, diversitet dhe kombinim i ri – mundësitë po lulëzojnë, pavarësisht nga vendi apo kultura. Me vario kristal RAUVISIO, petëzimi polimer i qelqit, REHAU u mundëson arkitektëve dhe projektuesve të dizajnojnë sipërfaqe në çdo ngjyrë të mundshme – edhe në sasi të vogla.

Plotësisht individuale

Arkitektët në të gjithë botën e dinë problemin – klienti dëshiron një ngjyrë shumë specifike për një projekt. Ndonjëherë për të forcuar markën e dikujt, ndonjëherë për arsye të shijes personale. Por opsionet e disponueshme për sipërfaqen nuk e mbulojnë këtë ngjyrë.

Me koleksionin e saj vario sipërfaqësor kristal RAUVISIO, REHAU ofron zgjidhjen perfekte. Arkitektët dhe dizajnerët janë të lirë të zgjedhin çdo ngjyrë që dëshirojnë. REHAU e vendos këtë ton nga një sasi minimale e porosisë prej vetëm 20 panelesh, opsionalisht me një përfundim me shkëlqim ose mat. Kështu që çdo kërkesë e klientit mund të plotësohet. Zgjidhja e duhur e hapësirës së ruajtjes është gjithashtu e disponueshme: Sepse sistemi i grilave me rul me linjë kristalore RAUVOLET mund të porositet në të njëjtën përputhje me ngjyra. Kjo e bën vario kristal RAUVISIO dhe vario me linjë kristalore RAUVOLET zgjidhjen perfekte për zbatimin e projektit individual.

Mund të prodhohen dy trashësi materiale:

  • Kompoziti kristal vario RAUVISIO është laminat qelqi i shtypur me MDF me fletë balancuese në të bardhë si një tabelë me format të madh (2800 x 1300 x 19 mm)
  • RAUVISIO crystal vario slim është një panel i hollë xhami me një fletë balancuese në të bardhë (2800 x 1300 x 4 mm)

Dhe nëse jeni duke kërkuar për më shumë opsione përfundimi, mund të jeni të sigurt që po punoni me materialin e duhur. Sipërfaqet e lakuara, frezat dhe ndriçimi i pasmë i japin projektuesit dhe arkitektit lirinë maksimale krijuese.

Seria e ekspozitave Architect @ work është një format i veçantë për audiencën e specializuar. Informacione të mëtejshme janë në dispozicion në: https://duesseldorf.architectatwork.de , https://hamburg.architectatwork.de and  https://stuttgart.architectatwork.de

Share në Social Media

Facebook
Twitter
LinkedIn

Perfaqësuesi Zyrtar në Shqipëri

nuk keni website?

Open chat
💬 Si mund të ju ndihmojmë?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?