REHAU Smart Guard – Dimensioni i ri i sigurisë

Përdorimi i ndalimit të synuar që nuk ndikon në pamjen e dritareve tuaja. Instaluar në një pozicion të padukshëm në kornizë, REHAU Smart Guard garanton siguri.

Sensori inteligjent i zbulimit dikton hajdutët e mundshëm. Sinjalet vizuale dhe zanore i tregojnë qartë hajdutit që as nuk mundet ta tentojë vjedhjen. Ndalimi aktiv ndihmon në parandalimin e dëmtimit të dritareve dhe dyerve. Kështu, REHAU Smart Guard shkon përtej sistemeve tradicionale të alarmit.

Parim i thjeshtë, ndikim i lartë

  1. Detektori i lëvizjes regjistron lëvizjet në një zonë deri në 20 cm para dritares ose derës së ballkonit. Teknologjia e sensorëve inteligjentë reagon vetëm kur duhet.
  2. Një llambë LED ndizet dhe sinjalizon hajdutin që është zbuluar.
  3. Nëse hajduti nuk tërhiqet, niveli tjetër i përshkallëzuar aktivizohet dhe një paralajmërim akustik ndizet nga gjeneruesi i sinjalit.

Përfitimet tuaja me ndalimin e synuar me REHAU Smart Guard

Icon_Vorwarnung_1c - 72849
Paralajmërim vizual dhe zanor nga sensori i zbulimit inteligjent.

Icon_Erschuetterungssensor_1c - 72839
Zbulim i menjëhershëm i hyrjeve me forcë nëpërmjet sensorëve me dridhje

Icon_Innensirene_1c - 72842
Aktivizimi i alarmit të brendshëm për çdo hyrje me forcë në shtëpi.

Icon_Smart_Home_1c - 72845
Dizajn individual i alarmit së bashku me alarmin qendror Smart Home.

Avantazhet e tjera shtesë

  • Moduli Smart Guard është i fshehur nën kornizën e sipërme të sistemit të dritareve SYNEGO ose GENEO. Në pjesën e jashtme, mbulesa në të njëjtën ngjyrë siguron integrim perfekt.
  • Specialisti i dritares instalon një sistem ruajtje.
  • Moduli funksionon në mënyrë të pavarur. Furnizimi me energji sigurohet me bateri, ndërsa komunikimi me alarmin e shtëpisë ose alarmin Smart Home kryhet me valë.
  • Mund të kryhet instalimi i mëvonshëm i elementeve: REHAU Smart Guard mund të instalohet më pas në sistemet e dritareve GENEO dhe SYNEGO.

Ju prezantojmë shkurtimisht të gjitha avantazhet në detaje:

Paneli i funksioneve

 REHAU Smart Guard
 
REHAU Smart Guard
System plus

 
REHAU Smart Guard
System connect

 
 Paralajmërimi dhe ndalimi aktiv
Sirena e alarmit për emergjencat 
 Skenarë të ndryshëm të aktivizimit të alarmit  
Funksioni i kontrollit nëpërmjet aplikacionit  
Informacione për statusin përmes mesazheve të njoftimit  

Share në Social Media

Facebook
Twitter
LinkedIn

Perfaqësuesi Zyrtar në Shqipëri

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?