SYNEGO SLIDE

Përjetoni lehtësinë e re

Më në fund ka dyer rrëshqitëse që mund të hapen dhe mbyllen me më pak përpjekje.

Dhe varianti i dritares mundëson fleksibilitet maksimal në hartimin e hapësirës së banimit.

Zbuloni mundësitë moderne arkitekturore dhe konceptet inovative të dhomës.

Dritaret dhe dyert rrëshqitëse nga sistemi i profilit SYNEGO SLIDE do t’ju befasojnë.

Shijoni lehtësinë e re

Lëvizja inovative e mbylljes së SYNEGO SLIDE është shumë e lehtë dhe e shpejtë.

Mundëson një funksionim plotësisht të ri, veçanërisht të lehtë dhe miqësor ndaj përdoruesit të derës rrëshqitëse ose dritares rrëshqitëse. Kjo do të thotë që hapja dhe mbyllja shkojnë vetvetiu dhe mund të bëhen me përpjekje të lehët.

Elementi rrëshqitës shtypet në mënyrë të barabartë me kornizën nga mekanizmi inovativ i bllokimit. Së bashku me vulën e gjithanshme, kjo krijon një nivel të lartë të ngushtësisë – madje edhe kundër shiut.

SYNEGO SLIDE jep vlerat më të mira.

Përjetoni vetitë e një sistemi të koordinuar të gjithanshëm.

Ngrohtësi e rehatshme

Dritaret e vjetra janë dobësia më e madhe e energjisë në shtëpi. Ato teknikisht kanë izolim të dobët dhe kryesisht të vjetruar për një kohë të gjatë. Rezultati: Energjia e shtrenjtë e ngrohjes humbet përmes dritareve.

Nga ana tjetër, dritaret dhe dyert rrëshqitëse SYNEGO SLIDE bëjnë përshtypje me vetitë e tyre të shkëlqyera izoluese termike. Vlera e izolimit termik Uf arrin deri në 1.3 W / (m²K). Humbja e energjisë nga jashtë minimizohet në mënyrë që nxehtësia të mbetet në dhomë.

Shtëpi e qetë

Ashtu si në sistemin e profilit themelor SYNEGO të provuar, xhami me cilësi të lartë të zhurmës dhe nxehtësisë mund të përdoret me SYNEGO SLIDE. Kjo jo vetëm që mbështet efikasitetin e energjisë, por gjithashtu siguron që zhurma të mbetet jashtë.

Sistemi kështu përmirëson cilësinë e jetës, sepse zvogëlon tingullin deri në 43 decibel. Kjo korrespondon me një ulje të zhurmës deri në 20 herë.

Rezistencë e lartë ndaj reshjeve të shiut

Mekanizmi inovativ i mbylljes së SYNEGO SLIDE siguron presion kontakti të shpërndarë në mënyrë të barabartë në elementin rrëshqitës. Kjo lejon që vula rrethuese të përshtatet në mënyrë të përsosur – për ngushtësi të shkëlqyeshme të shiut.

Share në Social Media

Facebook
Twitter
LinkedIn

Perfaqësuesi Zyrtar në Shqipëri

nuk keni website?

Open chat
💬 Si mund të ju ndihmojmë?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?