Keli PVC Albania

Dyer dhe dritare alumin PVC

+355697033533

KELI ALBANIA ALUMIN PVC

Prodhim dhe montim, dyer dhe dritare Alumini dhe PVC.

Me një eksperiencë shumë vjeçare në tregun shqiptar në bashkëpunim me kompanitë më të njohura në prodhimin e aluminit, duraluminit dhe duroplasit, Keli PVC garanton punime cilësore duralumin dhe plastike nga të gjitha llojet.

Sistem profilesh BluEvolution

Sistemi i profilit bluEvolution bashkon teknologjinë më të përparuar të orientuar drejt së ardhmes me dizajn modern, pragmatik për brezin e ri të dritareve të klasit botëror.

Dyer te ndryshme

Shpesh kur duhet të blejmë një derë, dhe të blinduar, faktori i vetëm që marrim parasysh është ai estetik. Shumë e gabuar. Gjëja e parë për të cilën duhet të mendohemi, kur duam të blejmë një derë, është niveli i sigurise per te cilen KELI PVC tregon kujdes maksimal

Harta

Sukth, Albania

Keli PVC Albania

Dyer & Dritare pvc

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?