ARPEG Stone art & crafts

ARPEG Stone art & crafts

ARPEG Stone art & crafts. Ne 1996 Viktor Jushi themeloi “Arpeg” si nje punishte artizanale e perpunimit te gurit natyral dhe te mermerit ne Tresh. Arpeg vazhdoj te rritej gradualisht duke kaluar nga punishte ne kompani te mirefillte e cila u zhvendos ne nje hapesire me te gjere dhe duke zgjeruar kapanonin, stafin dhe makinerite e perpunimit. Disa vite me vone nevoja per hapesira gjithnje e me te medha realizohet me transferimin ne vendin aktual ne zonen industriale te Pllanes. Aty shtrihet ne nje siperfaqe prej 6 hektaresh ku jan te ndertuara dy kapanone, zyre pune dhe numeron nje staf prej 40 punonjesish, duke bere te mundur qe kompania ti pergjigjet ne kapacitet te plote cdo kerkese prodhimi brenda si dhe jasht vendit.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?