AREDO STONES

AREDO STONES

Kompania AREDO STONES eshte distributor i kompanise Santa Margherita per Shqiperine. Funksioni kryesor është punimi i të gjitha llojeve të elementeve dekorative dhe të veshjes të këtyre linjave. Produkti ynë është shumë i gjerë duke vënë theksin tek puna me të gjitha llojet e kuarcit, kuarciteve, mermerit, granitit dhe oniksit. Gjithë gama jonë e produkteve plotësohet edhe nga linja me re e lastrave te qeramikes e perdorur ne fushen e guzhinave, suprine guzhine, veshje murale për shtëpi dhe zyrat tuaja. Për të njohur produktet tona ne kemi punishten tonë që ndodhet në autostradën Durrës-Kavajë, Km10, Qerret.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?