ILJO shpk

ILJO shpk

Kompania ILJO shpk merret me tregtimin dhe përpunimin e mermerit me porosi nga më të ndryshme për klientet, i pajisur me teknologjinë bashkohore për përpunimin e mermerit. Qëllimi për tu renditur mes listës së liderëve në përpunimin e mermerit na karakterizon për të kryer punën me vullnet dhe optimizën. Përpunimi i mermerit aq sa është një punë e vështirë, aq është edhe e bukur duke e lidhur me artin dhe skulpturën. Dhe dëshira jonë është që cdo punë që ju porositni tek ne, të kënaqë pritshmëritë tuaja dhe të përmbushë cdo kërkesë sipas nevojave.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?