NO-AR shpk

NO-AR shpk

Kompania No-Ar u themelua ne vitin 2011 ne Durres, Shqiperi. Qe atehere Kompania eshte rritur ndjeshem ne permasa dhe ne reputacion. Ne kemi nje portofol te gjere te projekteve te perfunduara ne sektore te ndryshem duke perfshire objekte Banimi, Tregtare, Industriale, Restaurime dhe Rinovime. Ne kemi një reputacion të fortë për avantazhin tonë konkurrues dhe ekzekutimin e besueshëm të të gjitha projekteve të ndërmarra. Kjo arrihet përmes vëmendjes sonë të pamëshirshme në detaje dhe një ekipi me përvojë me fokusin e konsumatorit dhe klientit. Ne vazhdojmë të investojmë në praktikat moderne të biznesit dhe teknikat e menaxhimit me qëllim që të sigurohemi që ne të mbetemi në avantazh të industrisë sonë. Ne vazhdojmë të ndërtojmë reputacionin tonë me fokusin në rritjen e aftësisë së biznesit për të ofruar në mënyra të reja dhe inovative. Qëllimi ynë është që të jemi zgjidhja e parë e klientit tonë për shërbimet e ndërtimit. Klientët dhe partnerët na shohin si pjesë përbërëse të suksesit të tyre. Ne do të parashikojmë nevojat e tyre dhe do mbajme cdo premtim që bëjmë. Njerëzit tanë, fokusi ynë dhe rekordet tona për dorezim paraqesin një rast shumë të fortë për zgjedhjen e No – AR si partnerin e preferuar ne ndertim. Objektivi ynë është që të sigurojmë klientët tanë për një përvojë të sigurtë kur ne përzgjidhemi për të zbatuar projektet e tyre.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?