GB THERMO COLOR shpk

GB THERMO COLOR shpk

Kompania ofron shitje me shumicë dhe pakicë për produkte të markave më prestigjoze si: Bekament, Akifix, Siniat, BTM Membrane, Eurofis Polisterol, si dhe bashkëpunon me kompanitë më të suksesshme të ndërtimit në Shqipëri. Shërbimi është element parësorë i kompanisë GB Thermo Color, ndaj ne ofrojmë asistencë të vazhdueshme për cdo nevojë të klientit. GB Thermo Color ju mundëson mbështetjen që ju nevojitet për të realizuar projektet dhe vizionet tuaja në kohë dhe me cilësi. Faktorët kyc të sukesit tonë përgjatë viteve kanë qenë : • Produktet cilësore • Cmimet konkurruese • Ekip me përvojë
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?