Lesna

Lesna

Lesna, me një experiencë mbi 30 vjeçare dhe me bashkëpunimin serioz me partnerë ndërkombëtarë ajo ofron një gamë të gjerë produktesh për tregun e Kosovës, Maqedonisë dhe Shqipërisë. Misioni i kompanisë Lesna është të ofrojë produkte kualitative dhe me çmime konkuruese në mënyrë që të përmirësojë jetën e klientëve të saj. Lesna, në hap me të bukurën…
Loading...