Andrea Arredo

Andrea Arredo

Tashmë Andrea Arredo është një kompani që ofron produktet të importuara që i merr nga mobilieritë më të njohura në Itali, gjë që e bën unike për tregun shqiptar. Një bashkëpunim serioz që i dha zgjerim këtij biznesi, falë gjithashtu këmbënguljes dhe nevojave të tregut vendas për këtë cilësi produktesh. Ne kemi një sipërfaqe prej 3000 metra katrorë të organizuara në tre kate ku larmia e zgjedhjeve është e pafundme. Mobileria jonë dallohet për cilësinë dhe korrektësinë ndaj klienteve, gjithashtu ne dallohemi për dizanje të përzgjedhura të punuara me kujdes dhe me aksesorë Swarovski të pajisura me certifikatë. Andrea Arredo është një dritare për arredimin e nevojshëm të shtëpisë së ëmbël, që fillon nga “A”-ja për të përfunduar te “Zh”-ja e fundit e alfabetit..
Loading...