Loading...

Kategoria: Tag: @BVModeli1

Showing Biznese 1-10 of 41
Studio Projektimi Arkitekture

Nese deshironi projekte bashkekohore te nje linje dizajni modern, jeni te mirepritur per tu bere klient-partneri yne me i ri. I sherbejme vizioneve dhe projekteve vizionare jo vetem ne drejtimin funksional dhe praktik por edhe nderthurur me linjat moderne

ALB-MATRIX GROUP SHPK përfaqëson një rrjet të udhëhequr nga Lider gjithëpërfshirës, me përvojë shumëvjecare në industrinë e inxhinierisë, projektimit, zbatimit, financës, marketingut. Aplikimi i teknologjive në përgjigje të nevojës së klientëve për një cilësi më të lartë të produkteve,  ndihmojnë në uljen e kostos së përgjithshme & rritjen e funksionimit të sigurt dhe përmirësimin e pajtueshmërisë dhe konformitet. Me një përkushtim të madh ndaj cilësisë, dhe me një ekip që përcjell entuziazëm dhe pasion për punën, kemi arritur bashkëpunime të suksesshme me mbi 50+ Kompani,  mbi 80+ kontrata shitje të SENSOREVE. NA KONSIDERONI SI PARTNERE TE BESUAR, MBESHTETES & REVOLUCIONAR NE PROJEKTET TUAJA! Zbuloni njerëzit, qëllimin dhe historitë që po ndihmojnë në formimin e Shoqërisë që jemi sot dhe asaj që po projektojmë për të ardhmen. Me një EKIP të jashtëzakonshëm, me aftësi menaxhuese dhe kreativitet të lartë ne ja kemi dalë të rritemi brenda pak vitesh. Të jemi të besueshëm, e të korrim suksese dhe vlerësime pafund nga partnerët tanë me potencial të lartë. Çdo hap na ka mundësuar të përmbushim më mirë qëllimin tonë, dhe tashmë ne jemi profesionistë. Me kalimin e viteve ne kemi zhvilluar në mënyrë të qëndrueshme kompetencat tona për t’u bërë një ofrues i plotë i shërbimit, që i shton vlerë çdo marrëdhënieje dhe projekti me klientin. Klientët tanë mbështeten tek ne për të gjetur specialistë të aftë e të specializuar në shumë disiplina. Kaloni në një standard më të lartë sigurie, cilësie, shërbimi dhe aftësie.
Firma Reti Shpk (rrjeta kunder insekteve) – 67 është ndër firmat lider në Durrës dhe në të gjithë Shqipërinë. Për prodhimin e rrjetave kundër insekteve të ndryshme (miza, mushkonja etj). Kjo firmë filloi aktivitetin e saj që në vitin 1999. Me një teknologji Italiane i ofron tregut shqiptar për herë të parë rrjetat Avolgibile (sustë) me saldim anësor. Falë eksperiencës dhe specializimit në këto vite janë bërë investime të vazhdueshme në shtimin e gamës dhe produkteve cilësore , si psh rrjetat firzamonik, po kështu edhe tendat e aluminit të cilat i ofrohen për herë të parë tregut shqipëtar. Firma jonë ka ditur të mbajë një pozicion të lartë dhe konkurues duke iu përgjigjur kërkesave gjithmonë e në rritje të tregut brenda dhe jashtë vendit. Objektivi ynë kryesor ka qenë dhe do të mbetet bashkëpunimi me klientët. Ku në lidhje me kërkesat e tyre kemi treguar korrektesi maksimale në prodhimin cilësor të rrjetave si dhe në shërbimin e shpejtë. reti

Pajisjet dhe Teknologjia Reti.al

Teknologjia jonë është e bazuar në teknologji Europiane dhe vecanërisht në atë Italiane. Duke parë kërkesat në rritje të tregut Shqipëtar firma jonë është përpjekur ti qendrojë standarteve Europine. Duke i ofruar rrjeta me cilësi të lartë. Rrjeta është e një cilësie shumë të lartë. (fphifer amerikan) Fibër xhami që me anën e saldatrices saldohet, si poshtë ashtu edhe anash. Me bezë të gomuar në ndryshim nga rrjetat modeli grek ose tipi Fai da te. Që nuk janë të salduara anash ku jetëgjatesia është shumë e shkurtër. Saldimi anësor na lejon që anash ti vendosim butona plastik me anën e një makinerie të posacme, që nuk e lejojnë rrjetën të dali nga shinat kur fryn erë. Rrjetat plise janë shumë të përshtatëshme në përdorim, ajo është një rrjetë cilësore (hollandeze) që paloset në Itali. Kliko këtu
RUDAJ sh.p.k është një kompani e cila operon prej shumë vitesh në fushën e prodhimit dhe montimit të: fasadave,vetratave,dritareve dhe dyerve me alumin ose plastikë PVC. Tashmë kompania ka zgjeruar aktivitetin e saj,duke investuar dhe në fushën e tregtimit & shërbimit të parketëve. Ekspozita dhe punishtja e produkteve & shërbimeve që ofron kompania ndodhet në qytetin e Shkodrës ,por klientët dhe punimet tona shtrihen dhe më gjerë ,në qytete të tjera të Shqipërisë. Stafi ynë përbëhet nga punonjës të kualifikuar dhe të gatshëm për të realizuar punime cilësore ,duke siguruar kështu një shërbim profesional , të shpejtë dhe më të garantuar për klientët tanë. Punimet tona realizohen vetëm me lëndë të parë cilësore ,të firmave më prestigjioze. Partneri ynë REHAU , jo vetëm na ka besuar dhe çertifikuar për produktet e tij, por na ka besuar emrin e tij në të gjithë Shqipërinë veri-perëndimore. Falë eksperiencës dhe aftësive tona profesionale, klientët kanë mbetur të kënaqur me ne, duke referuar klientë të tjerë. Kënaqësia dhe mirëbesimi i tyre mbetet çelësi i vazhdimësisë së suksesit tonë! Rudaj.al
EUROCONST shpk i ka fillimet e saj në vitin 1991 në Athine, ku administratori i saj ishte i punesuar tek kompani te mirenjohur me eksperiencë në fasadat e xhamit.
Shoqeria e ndertimit “JUNIK”sh.p.k eshte kompania lider ne Shqiperi qe ushtron aktivitetin e saj prej me shume se 20 vitesh. Ne ju mundesojme ndertimin e godinave, punime ne fushen e duraluminit dhe plastikes, instalime elektrike etj. Junik shpk eshte nje kompani partnere per prodhimin dhe montimin e dritareve plastike pvc Rehau Windows Solution
KADET SHPK ËSHTË PARTNER ZYRTAR ME REHAU QUALITY, OFRON DRITARE PLASTIKE PVC REHAU TE MODELEVE TE NDRYSHME.
KELI ALBANIA ALUMIN PVC Prodhim dhe montim, dyer dhe dritare Alumini dhe PVC. 𝐊𝐞𝐥𝐢 𝐏𝐕𝐂 𝐀𝐥𝐛𝐚𝐧𝐢𝐚 𝐨𝐟𝐫𝐨𝐧 𝐩𝐞𝐫 𝐣𝐮: 𝐂𝐢𝐥𝐞𝐬𝐢- produkte me certifikate te lendes se pare nga importi 𝐊𝐨𝐫𝐫𝐞𝐤𝐭𝐞𝐬𝐢- sherbim korrekt sipas preferencave te klientit 𝐒𝐡𝐩𝐞𝐣𝐭𝐞𝐬𝐢 – transport dhe montim i shpejte ne cdo kohe 𝐏𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐞𝐦 – staf i perkushtuar dhe profesional
Argjendari Festim ju mundeson modelet me te reja ne treg.
Shitje,blerje kembime punime ne flori dhe argjend.. viber/whatsapp: 0693794205
Jeni te Mirpritur

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?