Porte Finestre

Porte finestre është një kompani e cila operon në tregun e dyerve dhe dritareve prej më shumë se 10 viteve. Kënaqësi e jona të jemi pranë klientëve tanë.

MISIONI PORTE FINESTRE

Misioni i Porte finestre është që të jemi sa më të gjendur pranë klientëve tanë. Të jemi në ndihmë të tyre në cdo kohë me cilësinë dhe shërbimin më të mirë që ofron tregu

VIZIONI YNE

Ne synojmë të jemi partnerët më të besueshëm për klientët tanë dhe të sigurojmë mbulim maksimal të tregut në këtë fushë. Ne synojmë të jemi gjithmonë në një proces drejt risive dhe inovacioneve të reja.Ne synojmë të jemi një staf sa më profesional dhe i motivuar.Ne synojmë të ruajmë gjithmonë vlerat tona bazë që janë integriteti, ekselenca, klienti prioriteti ynë.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Kontakt Info

Loading...