Kejsi 04

Kejsi 04

Nga viti në vit kapitali i kompanisë rritej duke zgjeruar magazinën në një sipërfaqe më të madhe, si dhe tregtimin e produkteve sa me cilësore sipas direkivave të BE-së. Stafi i kompansië tashmë i specializuar realizon të gjitha kërkesat e klientëve në kohë rekord. Sot, kompania Kejsi 04 ofron shërbime shtese si asistencë në përzgjedhjen e materialeve nga ana e klientëve dhe transportin e tyre në kantierët e ndërtimit. Kejsi 04 operon në import-eksport të materialeve të ndërtimit të të gjitha llojeve, cimento, hekur, tulla ndertimi, tulla dekorative, materiale termoizoluese Austriake, tjegulla, tulla xhami, bojra, polisterol, materiale termoizoluese etj. Kompania Kejsi 04 bashkepunon me Baumit, Murexin, S Anselmo, Sereni, Bormioli, La Escandella, La Paloma, Austrotherm etj. Termoizolimi është e vetmja mundësi efektive dhe ekonomike për mbrojtjen aktive të mjedisit në ndërtime të vjetra dhe të reja, për rregullimin e gabimeve të bëra gjatë ndërtimit, në rikonstruksione dhe njëkohësisht për të kursyer kostot e ngrohjes gjatë gjithë jetës. Kejsi 04 është një nga kompanite më të mëdha në Durres, nga sipërfaqja dhe nga kapitali. Kompania ka një staf të kualifikuar që realizon të gjtiha punimet e nevojshme që klienti dëshiron si dhe transporton të gjitha materialt e ndërtimit që duhen për një vepër në ndërtim e sipër.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?