FESH-TUBI

FESH-TUBI

FESH-TUBI. Gjatë viteve të eksperiencës ne kemi fituar besimin e konsumatorit duke punuar me cilësi dhe duke bashkëpunuar ngushtësisht me emra si: Alfa gomma, Effast, Feuer vogel, Mullenbach, Omv, Ridart, Tomes, Tubi gomma Torino. Fesh tubi është vazhdimisht adapt për të përdorur teknika te reja dhe risi inovative për tregun, për të tregtuar produkte me standarde të një cilësie të lartë dhe të pakrahasueshme. Tek FESH-TUBI do të gjeni zgjidhje për tuba dhe rakorderi industriale që importohen nga Gjermania, Italia etj. Fesh Tub vjen tek ju për t`ju shërbyer për cdo porosi me kosto dhe cilësi që qendrojnë mirë me njëra tjetrën.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?