MILICI shpk

MILICI shpk

Kompania ushtron veprimtarinë në fushën e import- eksport të lëndës drusore. Milici Shpk ka një shtrirje në të gjithë territorin e Shqipërisë, me bashkëpuntorë kryesorë Palmako dhe Delic. Produktet që tregeton janë ne të gjitha llojet e lëndës drusore,dërrasa të përmasave dhe trashësive të ndryshme për shtëpi druri, çati, betoforma, etj. Milici SH.P.K ka një shtrirje në të gjithë territorin e Shqipërisë, me bashkëpuntorë kryesorë ne Austri dhe Gjermani. Produktet që tregeton janë ne të gjitha llojet e lëndës drusore,dërrasa të përmasave dhe trashësive të ndryshme për shtëpi druri, çati, betoforma etj.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?