ALFA Design Studio

ALFA Design Studio

ALFA Design Studio Sh.p.k E themeluar në vitin 2009, vjen tashmë me eksperiencë disa vjecare në projektimin e objekteve civile si (banimi dhe shërbimi), objekteve industriale të tipit (magazina e kapanone) dhe objekteve të infrastrukturës (rrugë, vepra arti). Tipet e strukturave më të aplikuara janë: strukturë celiku dhe b/a. ALFA Design Studio Sh.p.k ofron shërbime të ndryshme nga projektimi deri tek realizimi në detajet e fundit. ALFA Design Studio Sh.p.k ofron Projektim dhe Zbatim të objekteve civile dhe industriale me konstruksion celiku dhe B/Arme.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?