Lapadula Impianti Albania

Lapadula Impianti Albania

Lapadula Impianti Albania operon në Shqipëri prej 8 vjetësh në fushën e aspirimeve industriale, me një eksperiencë 18 vjecare në Itali, kompani lider në ketë fushë! Lapadula Albania prodhon impiante aspirimi, monton dhe ofron asistence teknike per sisteme aspirimi dhe pastrimi te ajrit. Gjatë viteve serioziteti, profesionalizmi, kompetenca teknike mbeten karakteristikat kryesore e kompanisë. Në fakt, “misioni” i Lapadula Albania është projektimi dhe zbatimi i sistemeve të filtrimit të ajrit për të mbrojtur mjedisin, duke punuar ngushtë me klientet për të arritur qëllimin e përbashkët të përdorimit të teknologjive më të mira për të garantuar besueshmërinë dhe shërbimin. Të gjithë punonjësit janë të certifikuar për punimet në lartësi, saldime dhe për normat e sigurimit teknik.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?