Qendra e ndërtimit

Qendra e ndërtimit

Qëndra e ndërtimit Kulla ka krijuar kushte të favorshme për t`ua lehtësuar punën e vështirë cilitdo kantier ndërtimi duke synuar të bëhet lider në fushën e materialeve ndërtimore në të gjithë Shqipërinë. Çmimet e materialeve tona të ndërtimit janë të rëndësishme dhe më konkurruese në industri për shkak të volumeve të larta që ne tranportojmë dhe tregtojmë. Keto synime të pasuara me arritje kanë mundësuar që kompania të jetë lider në fushën e materialeve të ndërtimit në të gjithë Shqipërinë.
Loading...

Nëse Biznesi juaj
nuk gjendet këtu?

Rregjistroje tani

Open chat
Përshëndetje👋
Si mund të ju ndihmojmë?