ILJO shpk

ILJO shpk

Kompania ILJO shpk merret me tregtimin dhe përpunimin e mermerit me porosi nga më të ndryshme për klientet, i pajisur me teknologjinë bashkohore për përpunimin e mermerit. Qëllimi për tu renditur mes listës së liderëve në përpunimin e mermerit na karakterizon për të kryer punën me vullnet dhe optimizën. Përpunimi i mermerit aq sa është një punë e vështirë, aq është edhe e bukur duke e lidhur me artin dhe skulpturën. Dhe dëshira jonë është që cdo punë që ju porositni tek ne, të kënaqë pritshmëritë tuaja dhe të përmbushë cdo kërkesë sipas nevojave.
Loading...