Format Plus

Format Plus

Realiteti Format Plus eshte formuar nga nje eksperience 25 vjecare ne perpunimin dhe transformimin e gres porcelanatit. Midis Italise dhe Shqiperise, arrijme te realizojme projekte me materialet me cilesore dhe aktuale.
Loading...