FENSTERBAU

Mirësevini në FENSTERBAU një nga markat lider dhe kryesor për zgjidhje. Ai është i bazuar në polimere në sektorin e ndërtimit ,atë automobilistik dhe në sektorin industrial. Jemi në treg prej 10 vjetësh dhe kemi punuar me më shumë se 500 klientë në të gjithë Shqipërinë.

Inovacione dhe përparim në kohëra të mira dhe me shumë sfida: Mësoni fakte interesante për historinë e FENSTERBAU, të suksesit dhe rrugëtimin që po ndjekim. Duke u fokusuar në qëndrueshmëri dhe në kërkesat e brezave të ardhshëm.

Jemi në dispozicionin tuaj për cdo lloj porosie që mund të keni. Mjafton një telefonatë nga ana juaj dhe në shumë pak kohë jemi aty duke realizuar vizionin tuaj.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Kontakt Info

Loading...