Tjegulla shpk

Tjegulla shpk

Tek Tjegulla shpk mund të gjeni produktet më të garantuara në treg. Duke filluar nga tjegullat e argjilës si dhe aksesorët për ndërtimin e një çatie të sigurt si psh: membrana difuzive, shirit ventilues nën kulmor, fiksuese metalike të ndryshme për tjegullat në mënyrë që t’i përballojnë kushteve atmosferike ndër vite. Produktet tona nuk kufizohen vetëm tek çatia por tek ne mund të gjeni edhe tulla dekorative si edhe tulla termike (bllok qeramike), materiale termoizoluese etj.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?