Gemix shpk

Gemix shpk

Gemix shpk ofron në treg një gamë të gjerë produktesh të një cilësie të lartë dhe garanton ofertën më të mirë në treg për raportin cilësi-cmim. Produktet e Gemix garantojnë një cilësi konform standarteve ndërkombëtare ISO9001:2008. Gemix shpk prodhon eksluzivisht me lëndë të parë nga Gjermania, Suedia, Hollanda, Zvicra dhe Italia, ndërsa në prodhimet Gemix është marrë eksperienca e partnerëve tanë nga Italia dhe Gjermania, të cilët me kujdesin dhe asistencen teknike kanë bërë që produktet e Gemix të jenë të shpërndara në tërë tregun e Ballkanit. Vlen për tu përmendur që produktet Gemix janë të përhapura edhe në tregun e Bashkimit Europian.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?