Enternal Group

Enternal Group

Enternal Group është një kompani e themeluar në vitin 1995 me NIPT nr J82312001G dhe Kod Fiskal 3707543. Kompania Enternal është e përbërë nga: Enternal Trade, Enternal Construction, Enternal Real Estate, Enternal Social Media. Enternal Group operon prej vitesh në tregun Shqiptar duke konkuruar dukshëm në Çmim, Cilësi, Standart dhe me Profesionalizëm në projektet e zhvilluara. Kompania gjatë aktivitetit disa vjecar ka realizuar objekte të ndyshme si: Qëndra Tregtare, Qëndra Biznesi, Hotele, Banka, Sallone ekspozimi, Zyra të kompanive të ndyshme, etj… Enternal shpk ka si aktivitet kryesore ndërtimin e objekteve civile dhe industriale. Tregton me shumicë dhe pakicë materialet e ndërtimit. Për të gjitha llojet e punimeve Enternal ju garanton cilësi të lartë, komoditet dhe respektimin e afatit përfundimtar të objektit në kohën e kërkuar nga investitori. Kompania Enternal garanton cilësi dhe standarte europiane, bazuar kjo në eksperiencen shumë vjecare si dhe në përkushtimin e vazhdueshëm të kompanisë përkundrejt rritjes profesionale, korrektësisë dhe standartit Europian. AKTIVITETET KRYESORE TE KOMPANISE : • TREGTI me shumicë dhe pakice i materialeve te ndërtimit. (Nje game rreth 3200 artikuj) • NDERTIM i objekteve civile dhe industriale. ENTERNAL mer persiper te furnizoje me materjalet e kerkuara objektin dhe realizoje punime ne ndertim sa me poshte : FASADA & VESHJE FASADASH • Fasada Termo dhe Hidro Izoluese me Sistem Kapote me me Etiks Fibran Geo 120 kg/m3 • Veshje fasadash termike me: Polisterol ESP dhe Polisteren ECO • Veshje fasadash te ventiluara me pllaka çimento “Betopan”te ofruara ne tre tipe: o Siperfaqe Lisho o Siperfaqe imitim Guri o Siperfaqe imitim Druri o Punime me grafiato • Veshje fasadash me pllake çimentato Knauf • Veshje te mureve te tulles dhe betonit me gips, me dhe pa Termoizolim TARRACA & CATI • Tarraca Termo & Hidro Izoluese me Fibran Exp & Pvc • Tarraca Termo & Hidro Izoluese me Fibran Geo & Pvc • Tarraca Te gjelberuara Hidro Izoluese me Fibran • Cati metalike Termo&Hidro Izoluese me Fibran Xps & Pvc • Cati metalike Termo & Hidro Izoluese me Fibran Geo & Pvc NDERTIME TAVANESH • Tavane te varura me gips sistemi • Tavane te varura me pllaka 600 • Tavane te varura me gips sistemi • Tavane te varura me pllaka 60×60 (Fibra minerale) • Tavane te varura alumini 60×60 • Tavane te varura me griliato • Tavane dekorative Sibu MURE NDARES • Mure ndares me / pa termoizolim / ze izolim, sistemi • Mure ndares sistemi • Mure ndares sistemi Pespa • Mure ndares me strukture alumini, panel MDF, PVC, dhe xham PUNIME RIFINITURE • Patinime siperfaqe te brendshme dhe te jashtme • Punime me grafiato • Punime me reliev • Punime me stuko veneciane • Punime me bojra dekorative • Punime me korniza dekorative Allçie dhe polisteroli • Lyerje te te gjitha siperfaqeve te brendshme dhe te jashtme me bojra cilesore ekologjike, akrilike dhe Dekorative sipas deshires per ambjente te brendshme dhe te jashtme. MATERIALE DEKORATIVE SIBU PER : • Tavane, Bare, Zyra, Recepsione, Banaqe etj. • Veshje Tavolina, banaqe, kolona etje.. me materjale dekorative PUNIME ME BETON / ARME • Konstruksione beton/arme • Punime shtresash me beton/arme NDERTIM MUR TULLE • Mur tulle, me ose pa termoizolim • Murature me tulle te plote te lehtesuar SUVATIME • Suvatime te brendshme dhe te jashtme me llaç, çimento. • Suvatime te brendshme me llaç te gatshem me baze gipsi me produkte Knauf • Suvatime te brendshme dhe te jashtme me produkte Dast dhe izomat NDERTIME SHTRESASH • Germim dheu • Mbushje me shresa guri • Mbushje me shtresa zhavorri • Mbushje me shtresa stabilizant • Shtrim me asfalt binter • Shtrim me asfalt tapet • Kanalizime • Nenshtresa te lehtesuara. • Nenshtrese me aditiv. • Nenshtrese rere çimento • Shtrim me pllaka + Mermer + Granit • Shtrim me parket • Veshje me pllaka • Shtrim dhe veshje me material PVC
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?