Floda 1 Shpk

Floda 1 Shpk

Floda 1 Shpk Sjell ne treg prodhimin e nenprodukteve te betonit si : Pllaka te modeleve dhe dimensioneve te ndryshme; Bordura te dimensione te ndryshme; Koneta te gatshme; Tuba me dimensione te ndryshme; Rrjeta; Blloqe etj te kryera me makinerine gjermane “Zenith 844 AZ” full automatike. Mbajme pergjegjësi per produktet dhe punimet qe ne kryejme me nje garanci mbi 10 vite. Garancia e prodhimeve eshte e pa diskutueshme si pasoje e teknologjise qe kompania ka dhe elementeve te lendeve te para si cimento me rapid, adaptiv dhe kolore cilesore. Te gjitha prodhimet behen me siperfaqe kuarci. Ndermarrja per prodhimin e elementeve te presuar nga betoni Floda 1 Sh.p.k ka nje tradite te pasur pune dhe suksesi gjate viteve te kaluara qe kane rezultuar me nje ngritje dhe zgjerim te vazhdueshem te ndermarrjes. Sot ndermarrja Floda 1 Sh.p.k eshte nje nga kompanite lider ne fushen e prodhimit te elementeve te presuar nga betonit.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?