Emante shpk

Emante shpk

Emante shpk. Sektori i ndërtimeve inovative ka marrë përmasa të mëdha në vendet perëndimore. Ndërtimet inovative synojnë të sigurojnë kosto të ulët dhe cilësi të lartë, ndërtime ekologjike dhe efiçente lidhur me ngrohjen dhe ftohjen e brendshme të ndërtesave, qofshin ato për nevoja private apo publike. Për të realizuar këtë objektiv ne përdorim materiale alumini dhe çeliku të përpunuar — disa jashtë vendit dhe disa në ndërmarrjen tonë. Materialet kryesore janë profilet e metalit dhe llamarinat sanduiç. Këto të fundit zhvillohen në modele dhe ngjyra të ndryshme. Studiuesit e sektorit kanë shpenzuar dekada të tëra dhe kanë integruar gjetjet e tyre shkencore kryesisht në sektorin e ndërtimit të banesave, publike dhe private.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?