ARVA shpk

ARVA shpk

Ajo eshte nje nga kompanite me te rendesishme ne Shqiperi, ne perpunimin dhe tregtimin e materialeve drusore. Qellimi i kompanise eshte te jete prane klienteve duke i ofruar sherbime dhe produkte te nje cilesie te larte dhe te certifikuara. Vit pas viti Arva shpk ka rritur aktivitetin e saj duke ofruar cilesi maksimale per klientet. Pas 10 vitesh ne treg Arva filloj perpunimin e lendes drusore duke prodhuar Trare Lamelare (binare me ngjitje) dhe Panele Arva. Te Arva Shpk do te gjeni gjithcka qe ka te bej me drurin dhe prej drurit. Bredhi, Pisha, Larige dhe Ahu jane lendet kryesore qe prodhojme dhe tregtojme.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?