Lindner Albania

Lindner Albania

Kompania është pjesë e grupit Gjerman, Lindner Group – lider në Europë në fushën e ndërtimit, interierin, izolimin dhe shërbime të lidhura me ndërtimin. Prania globale e Lindner dhe njohuria gjermane e kombinuar me përvojën në tregun nderkombëtar, na mundësojnë fleksibilitet dhe profesionalizëm në cdo fazë të procesit të ndërtimit, gje kjo që na vecon me një performancë unike në të bërit biznes. Lindner Albania ofron shërbim cilësor dhe është një partner besnik. Ekipi ynë është i gatshëm të përballet me sfidat e ndryshme që shoqërojnë çdo projekt të vecantë.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?