Italinox

Italinox është përfaqësuesi ekskluziv për ARCELLOR MITTAL dhe FERLAT ACCIAI në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe Mal të Zi. Italinox, me kërkimin e tij të vazhdueshëm për zgjidhje inovative dhe standardet e tij të cilësisë së lartë, është sot furnizuesi i vetëm i çelikut INOX i pranishëm direkt në Shqipëri me degën dhe magazinën e tij, për të lejuar menjëherë ndërtuesit të arrijnë realizime të niveleve të larta.

ITALINOX Shqipëria shpk operon në treg që nga viti 2007. Italinox është përfaqësuesi ekskluziv për ARCELLOR MITTAL dhe FERLAT ACCIAI në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe Mal të Zi. Italinox, me kërkimin e tij të vazhdueshëm për zgjidhje inovative dhe standardet e tij të cilësisë së lartë, është sot furnizuesi i vetëm i çelikut INOX i pranishëm direkt në Shqipëri me  magazinën e tij, për të lejuar menjëherë ndërtuesit të arrijnë realizime të niveleve të larta.

Çfarë ofrojmë

Ofrojmë gamën me të gjerë dhe të kompletuar të komponentëve inox AISI 304/316 në Shqiperi, ku përfshihen shufra inoxi, tuba inox, llamarina inox , profile inox , rekorderi inox dhe buloneri inox në formate, dimesione dhe spesorë të ndryshëm. Përvec gamës së gjerë të produkteve inox, Italinox Shqipëria ofron produkte të metaleve të ndryshme alumini, bronzi, gize, bakri dhe materiale plastike në formate, dimesione dhe spesorë të ndryshme.

Përfshin rreth 40 lloje të ndryshme metalesh në formatet e mëposhtme: llamarina, rula, tuba, profile, shufra të rrumbullakëta, shufra katrore, shufra egzagonale dhe shufra te sheshta.  Me mbi 1000 ton material në gjendje me kualitet të certifikuar sipas standarteve europiane , arrijmë t’ju ofrojmë klientëve tanë në fushat e ndryshme farmaceutike, ushqimore, detare dhe nukleare shërbimin më të plotë.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Kontakt Info

Loading...