Agalliu Ferramenta

Agalliu Ferramenta

Agalliu Ferramenta operon në tregun Shqipëtar prej 20 vitesh, fillimisht e specializuar në sektorin e ndërtimit dhe fusha të tjera të lidhura me të. Agalliu Ferramenta u zhvillua më tej duke zgjeruar tregun e produkteve dhe duke u përhapur në tërë vendin në 80% të tregut shqiptar. Agalliu Ferramenta ka si fokus të aktivitetit, tregtimin me shumicë të makinerive e veglave të punës, tregti me shumicë të vajrave lubrifikante, import eksport të tyre, tregti me shumicë e pakicë të artikujve të ndryshëm industriale. Kompania Agalliu Ferramenta në fushën e saldimit është distribuitori zyrtar për Shqipërine i grupit Francez Air Liquide Group dhe Saf-Fro e shumë produkte të tjera që dominojnë tregun me materiale cilësore si elektroda Saf-Fro të të gjithave llojeve dhe përmasave, pompa industriale dhe bojra vaji industriale, vegla pune profesionale dhe aksesorë industrialë, tel argoni dhe kavo celiku të një cilësie të lartë. Kompania ka një magazinë rreth 1500 m² me një shumëllojshmëri prej 3000 artikujve të ndryshëm, të gjitha në dispozicion të klientëve.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?