M&M Topuzi Shpk

M&M Topuzi Shpk

Fale akordeve dhe eskluzivitetit të 2 prej firmave më të mëdha në Itali, dhe nga të parat në Europë, është në gjëndje ti ofrojë tregut produkte me cilësi, saktesi e kualitet të lartë. Përfaqesohet denjësisht nga adminstrata dhe reparti i prodhimit, të cilët janë administratori, nje ekonomiste, një inxhinier i diplomuar në fushën elektronike dhe reparti i prodhimit me punëtorë të kualifikuar. Produktet kanë zënë vend në disa firma prestigjoze të vendit, si Kurum International Sh. a, Actor Sh.a, etj. Janë bërë pjesë në disa degë të industrisë si: Grumbullim e Përpunim Skrapi, në Minierë Kalimash, Nxjerrje Kromi, Fabrikat e Përpunimit të Vajit, etj. Firma është e pajisur me certifikaten ISO 9001:2008.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?