Grimer shpk

Grimer shpk

Grimer shpk merret me prodhimin e rrjetave të telit të thurura, të salduara, hekzagonale, tel me gjëmba dhe kosha gabioni për gurë, prodhimin e profileve të kartonxhesit ( gipsit) dhe me tregtimin e materialeve të ndryshme në fushën e ndërtimit: si gozhdë, tel bari, tel xingato, llamarinë xingato, pllaka gipsi dhe aksesorë të ndyshëm. Grimer shpk disponon rreth 2000m2 ambiente përpunuese. Në 2009 është pajisur me ISO 9001-2008. Gjatë eksperiencës sonë në treg kemi kuptuar se bashkëpunimet e sukseshme dhe afatgjata me klientët tanë, kanë për bazë të tyre cilësinë. Për këtë arsye Grimer aplikoi dhe në prill 2009 u pajis me çertifikatën ISO 9001-2008, e cila do të shërbejë për të konkuruar me cilësi dhe konform standarteve ndërkombëtare jo vetëm në Shqipëri por dhe në tregun Europian.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?