ManeTCI

ManeTCI

ManeTCI është udhëheqëse e zhvillimit të pasurive të patundshme dhe industrisë së ndërtimit në Shqipëri dhe rajon, dhe ofron ndërtim dhe investim të projekteve zhvilluese. E themeluar në vitin 2002, ManeTCI është e specializuar në fushën e ndërtimeve civile dhe industriale si: qendra tregtare, godina rezidenciale, qendra sociale dhe kulturore, ndërtime infrastrukture. ManeTCI është pjesë e Grupit Balfin. Puna në ManeTCI përqëndrohet në një marrëdhënie besueshmërie dhe partneriteti me të gjithë bashkëpunëtorët dhe klientët. ManeTCI kujdeset për interesat dhe mirëqënien e të gjithëve. Kompania ndihmon klientët nëpërmjet programit të financimit, si edhe bashkëpunëtorët duke i përfshirë vazhdimisht në sukseset dhe arritjet. Progresi i vazhdueshëm, investimet bashkëkohore si edhe programet e përparuara në zhvillim, sigurojnë motivim për të gjithë stafin.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?