EUROGROUP Themele Speciale

EUROGROUP Themele Speciale

EUROGROUP Themele Speciale, jemi ndër të parat kompani që kemi sjellë përvojën, eksperiencën e makinerive moderne Europiane për realizimin e projekteve të vecanta në vendin tonë. Gjatë viteve të fundit u zgjerua aktiviteti i kompanisë në tregun Shqiptare, Kosovë, Mal te Zi duke bërë të mundur realizimin e projekteve të veshtira e specifike si parkingje nëntokësore, përforcim themelesh me pilota, realizim Ankera, Pilota për themele urash, përforcim terreni etj. Aktualisht jemi një kompani prestigjoze, e besueshme në treg, duke akumuluar një eksperiencë të madhe për zbatime të ndryshme punësh, pilota, pilota me kafshim, mikropilota, Pilota për themele urash, përforcime të rrugeve, drenazhe, realizimin e sistemeve nëntokësore e projekte portuale. Kompania jonë ka gjithmonë për qëllim përfundimin e një projekti duke përdorur mënyra inovative, të sukseshme dhe duke administruar kostot në mënyrë efektive. Qëllimi kryesor është të sigurojmë cilësi dhe të ruajmë nivelet më të larta të profesionalizmit, integritetit, korrektësisë në marrëdhenie me klientët, kontraktuesit, punonjësit e furnitorët.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?