ALUMIL ALBANIA

ALUMIL ALBANIA. Një rrjet i fuqishëm ndërkombëtar i shitjeve në mbi 60 vende të botës, me 32 degë në të gjithë globin, në të gjitha kontinentet, dëshmojnë se ALUMIL është ndër furnizuesit kryesorë të sistemeve të aluminit arkitekturor, me produkte që plotësojnë kërkesat më të larta dhe mbulojnë një gamë mbresëlënëse nevojash arkitekturore.

Për mbi 30 vjet, ne hartimin dhe zhvillimin e zgjidhjeve në shkallë globale dhe ofrojnë produkte të përshtatura sipas nevojave lokale të secilit treg. Përvoja e akumuluar e ALUMIL nëpërmjet angazhimit të saj në tregjet ndërkombëtare çon në zgjidhje që përfshijnë teknologjinë më të avancuar dhe produktet që janë të një-lloji.

Rrjeti i gjerë i degëve tona në mbarë botën, numri i madh i fabrikave tona private dhe qendrat tona të shpërndarjes të shumta sigurojnë shërbim efikas ndërkombëtar.

 • Prezenca në mbi 60 vende në të gjitha kontinentet.
 • 32 Filialet në mbarë botën.
 • 12 fabrika në 6 vende: Greqia, Bullgaria, Rumania, Shqipëria, Serbia, Bosnja dhe Hercegovina.
 • Shitjet të zotëruara privatisht & Dyqanet e distribucionit (SDS): Greqia, Rumania, Serbia, Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Mali i Zi, Qipro, Kroacia, Fyrom, Bullgaria, Kosova, Turqia, Egjipti, Kenia, Australia, Rusia, India.
 • 10.000 partnerë në mbarë botën.
 • Strong Inxhinieri (Greqi, SHBA, Rumani, Serbi, Dubai, Indi).

Mbi 30 vjet dizajnim të produkteve të aluminit me cilësi të lartë, ALUMIL është një nga emrat më të mëdhenj dhe më të besuar për dritaret e shtëpive, dyert e oborrit dhe fasadat. Bota po ndryshon me shpejtësi dhe çdo ditë lindin kërkesa të reja. Ndërtesat moderne kërkojnë dizenjimin dhe ndërtimin e sistemeve të dyer dritareve me standarde të larta. Duke u fokusuar gjithmonë në specifikimet dhe kërkesat e tregjeve më të përparuara në mbarë botën, ALUMIL Albania ka krijuar një portofol produkt i cili përfshin produkte inovative dhe i përgjigjet në mënyrë të përsosur nevojave moderne të ndërtimit.alumil albania

Nevojat e klientëve tanë janë mjaft të gjera, dhe kështu është edhe portofoli i produkteve tona. Secili prej produkteve tona është projektuar me një mendim në mendje: Si të ofrojmë zgjidhjen më të mirë të mundshme dhe të maksimizojmë vlerën për klientët tanë.

 1. sisteme të dyer & dritareve me hapje
 2. Sisteme të dyer & dritareve me rrëshqitje
 3. Sisteme Grilash & Grila të Rrotullueshme
 4. Sisteme të dyfishtë të dyfishtë
 5. Dyert hyrëse
 6. Dyert e rezistencës ndaj zjarrit dhe funskioneve specifike
 7. Sistemet e Fasadave
 8. Sistemet ndarëse të zyrave
 9. Sistemet hijezuese
 10. Sistemet e varura
 11. Sistemet atriumesh dhe mbulesa kupolesh
 12. Sisteme të personalizuara të dyer dritareve
 13. Fleta polikarbonate
 14. Sistemet e kangjellave
 15. Sistemet  Pergola
 16. Sistemet Kuvertë
 17. Ashensorë
 18. Ndërtimi i sistemeve të integruara fotovoltaike (BIPV).
 19. Sistemet e montimit fotovoltaik
 20. Barrierat e zhurmës
Loading...