Qeramika Apollon

Qeramika Apollon

Në periudhën e vitit 2011, u ngrit një fabrikë e re moderne në Shqipëri, për të gjitha llojet e prodhimit të tullave. Investimi është bërë në një zonë prej 260,000 m2, në lagjen Sheq I Madh, rreth 2 km nga qendra e qytetit të Fierit. Fabrika e re është rezultat i një teknologjie të përparuar italiane dhe ofron produkte me standardet e vendeve të Komunitetit Europian. Një investim total është rreth 15 milionë euro. Fazat e prodhimit janë nën kontroll automatik dhe nën një monitorim të rreptë të procesit teknologjik. Në fillimet e saj fabrika prodhohen 6 lloje të tullave dhe sot prodhon mbi 12 lloje të tullave. Sot “Qeramika Apollon” Ltd është një nga kompanitë kryesore në Shqipëri në prodhimin e tullave me cilësi të lartë. Përkushtimi dhe serioziteti ndaj punës ka bërë që klientët tanë të mbeten shumë të kënaqur prej shërbimeve dhe produkteve tona.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?