Luzi 3B

Luzi 3B

Luzi 3B. Prej asaj kohe kompania ka njohur vetëm rritje dhe ka në gjirin e saj një staf mjaft të kualifikuar duke ndihmuar ndjeshëm në rritjen e cilësisë. Dashuri për natyrën dhe për atë cka ajo ofron, ka bërë që kompania Mobileri Luzi 3B sot të jetë një nga kompanitë më të suksesshme në fushën e prodhimeve prej druri në Shqipëri. Shumë njerëz na pyesin pse kompania jonë quhet ” LUZI 3B”? Dhe përgjigja jonë është se ne vazhdojmë traditën familjare, të cilën e ka filluar gjyshi ynë, e ka vazhduar babai ynë dhe tani po e vazhdojmë ne . Pra përgjigja është tre breza në këtë profesion. Ruajtja, zhvillimi dhe cuarja përpara e traditës në këtë fushë na ka bërë të merremi me përpunimin dhe prodhimin e artikujve prej druri masiv.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?