First Floor

First Floor

First Floor Albania ofron laminate cilësore për çdo ambient. Fortësia e materialit, cilësia gjermane e tij, puthitja me metodën Megaloc, dhe Issowax kunder ujit dhe lagështirës, na garanton që ta përdorni edhe në ambientet tregtare, apo ato me frekuentim të shpeshtë. Produkte Ekologjike, Strukturë 4V me reliev 3D, në mënyrë që të ndiheni të qetë në shtëpinë tuaj si të ishit në natyrë. Modele Bashkëkohore Risistë e fundit të modës, në arredimin e shtëpive. Nëse dëshironi një shtëpi bashkekohore sipas trendit të fundit në europë, zgjidhni “First Floor” Shkëlqim & Bukuri Oiled Look, garanton shkëlqimin e parketit, refleksion i ndriçimit dhe për pasojë një rritje të aspektit estetik të tij duke dhënën ndjeshmërinë e pastërtisë dhe përsosmërisë. Çmime të Favorshme Kurseni duke blerë një produkt rezistent që është afatgjatë në ambientet tuaja. Çmime të favorshme për çdo kategori laminati.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?